پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد تصادف مرگبار در محور دهلران با ۳ فوتی و ۵ مجروح نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند استقلال دست روی لژیونر معروف گذاشت اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم قرعه‌کشی لیگ یک فوتبال انجام شد + جزئیات نتایج تغذیه‌ای که احتمال ابتلا به بیماری‌ها را در سالمندی کاهش می‌دهد

مراسم خاکسپاری سیروس گرجستانی امروز شنبه ۱۴ تیر+عکس

مراسم خاکسپاری سیروس گرجستانی امروز شنبه ۱۴ تیر+عکس امروز شنبه ۱۴ تیر ماه مراسم خاکسپاری سیروی گرجستانی در قطعه هنرمندان بهشت زهرا (س) برگزار شد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۷ - ۱۴ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 04
کد خبر: ۴۸۹۱۰

به گزارش راهبرد معاصر، جمعی از مردم و هنرمندان با ماسک در قطعه هنرمندان حاضر شدند تا پیکر سیروس گرجستانی بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون را به خاک بسپارند.

 

مقبره‌ای که برای سیروس گرجستانی در نظر گرفته شده است، کنار مقبره منوچهر حامدی است.

 

مراسم خاکسپاری سیروس گرجستانی امروز شنبه ۱۴ تیر+عکس

 

مراسم خاکسپاری سیروس گرجستانی امروز شنبه ۱۴ تیر+عکس

 

 

آثار تلویزیونی و سینمایی سیروس گرجستانی
سیروس گرجستانی متولد سال ۱۳۲۳ در بندرانزلی بود که از اواخر دهه ۴۰ فعالیت خود را در تئاتر آغاز کرد. او بیش از نیم قرن به فعالیت هنری پرداخت و در فیلم‌ها، سریال‌ها و تئاتر‌های زیادی کار کرده بود. فیلم سینمایی «ما همه با هم هستیم» آخرین حضور این بازیگر در سینما بود که سال ۹۷ به کارگردانی کمال تبریزی ساخته شد. «قانون مورفی»، «نهنگ عنبر ۲»، «پا تو کفش من نکن»، «شبکه»، «شکار خاموش»، «طوفان شن»، «آدم برفی»، «آپارتمان شماره ۱۳»، «زرد قناری»، «ساحره»، «یکی بود یکی نبود»، «تنوره دیو»، «دوران سربی»، «مسافر ری» و «آدمک‌ها» تعدادی از حدود ۴۵ فیلمی است که گرجستانی در سینما بازی کرده بود. وی همچنین در سریال‌های تلویزیونی هم حضور پررنگی داشت که «شاهرگ» جدیدترین کار او و تولید همین سال ۹۹ است.

 

از دیگر آثار این بازیگر در تلویزیون به «آنام»، «محکومین»، «جاده چالوس»، «نوار زرد»، «کلاه پهلوی»، «گاو صندوق»، «زن بابا»، «خوش نشین‌ها»، «دختری به نام آهو»، «صاحبدلان»، «متهم گریخت»، «یادداشت‌های کودکی»، «پشت کنکوری‌ها»، «شلیک نهایی»، «همسران»، «کیف انگلیسی» و «هتل» می‌توان اشاره کرد که البته تعداد این مجموعه‌ها نیز قابل توجه است.

 

گرجستانی از دهه ۱۳۵۰ نیز در تئاتر روی صحنه رفته بود و در نمایش‌های مختلفی همچون «آنتیگون» به کارگردانی جمشید ملک پور، «دکتر کنوک» به کارگردانی ایرج راد، «معرکه در معرکه» و «عشق آباد» و «دندون طلا» به کارگردانی داود میرباقری، «برگذر لوطی صالح»، «استر»، «محراب»، «دارالحکومه» به کارگردانی هادی اسلامی، «بکت» به کارگردانی مجید جعفری بازی کرده بود.

 

او ۱۲ تیر و در سن ۷۶ سالگی بر اثر سکته قلبی در بیمارستان شهید لواسانی تهران درگذشت./ رکنا

ارسال نظر
آخرین اخبار